Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Fiskeform med sei

Fiskeform med sei

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g seifilet
  • 1 stk. løk
  • 1 stk. rød paprika
  • 1 stk. gul paprika
  • 2 båter hvitløk
  • 2 ss nøytral olje
  • 3 dl matfløte
  • 150 g frisk spinat
  • 2 dl byggris eller perlespelt
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 532 kcal
Fett 22 g
Protein 45 g
Karbohydrater 36 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (4)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Seifilet er rimelig, smakfull og anvendelig og sammen med en deilig, kremete saus med paprika og spinat, blir dette et hverdagslig herremåltid.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g seifilet
  • 1 stk. løk
  • 1 stk. rød paprika
  • 1 stk. gul paprika
  • 2 båter hvitløk
  • 2 ss nøytral olje
  • 3 dl matfløte
  • 150 g frisk spinat
  • 2 dl byggris eller perlespelt
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 532 kcal
Fett 22 g
Protein 45 g
Karbohydrater 36 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Sei kan godt byttes ut med andre fiskeslag, som for eksempel torsk eller steinbit. Har du en stekepanne som tåle stekeovn, er det ikke nødvendig å bruke ildfast form. Da er det bare å legge fiskestykkene i stekepannen og sette den i ovnen. Du kan også ssette lokk på pannen og la den stå på lav temperatur på koketoppen til fisken er ferdig. 

Fiskeform med sei

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB14 21.11.2024 12:20:45