Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
En saftig og god sjokoladekake er noe alle liker! Lag en deilig firkløverkake med luftig sjokoladeglasur neste gang du venter kaffegjester.
Bruk romtempererte egg. De har bedre piskeevne og gir en luftigere eggedosis. Når er eggedosisen stiv nok? Skriv «Ole» med vispen, klarer du se hele navnet før eggedosisen flyter ut er den ferdig.
Vi kan også anbefale vår sjokoladekake i langpanne. Den er myk, saftig og god!
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.