Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Fiskepinner i wrap

Fiskepinner i wrap

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. egg
  • 1 dl hvetemel
  • 1,5 dl panko brødkrum
  • 800 g torskefilet
  • 1 stk. mango
  • 0,5 stk. agurk
  • 2 stk. hjertesalat
  • 8 stk. hvetetortilla

Rømmedressing:

  • 2 dl lettrømme
  • 1 ss sitronsaft
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Elsker du fiskepinner? Prøv hjemmelagde fiskepinner i wrap servert med mango og rømmedressing. En frisk variant av retten alle kjenner til! 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. egg
  • 1 dl hvetemel
  • 1,5 dl panko brødkrum
  • 800 g torskefilet
  • 1 stk. mango
  • 0,5 stk. agurk
  • 2 stk. hjertesalat
  • 8 stk. hvetetortilla

Rømmedressing:

  • 2 dl lettrømme
  • 1 ss sitronsaft
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Har du tørt brød liggende på kjøkkenbenken? Lag brødrasp ved å steke brødet i ovnen på 120° i ca. 20 minutter. Bruk et rivjern til å raspe det tørre brødet, og vipps så har du hjemmelaget brødrasp!

Fiskepinner i wrap

Vurder oppskriften

Podcast-episode:

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.13858, server:MP-PRD-WEB11 17.04.2025 05:09:40 handleliste stengt