Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Fiskepinner i wrap

Fiskepinner i wrap

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. egg
  • 1 dl hvetemel
  • 1,5 dl panko brødkrum
  • 800 g torskefilet
  • 1 stk. mango
  • 0,5 stk. agurk
  • 2 stk. hjertesalat
  • 8 stk. hvetetortilla

Rømmedressing:

  • 2 dl lettrømme
  • 1 ss sitronsaft
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 735 kcal
Fett 17 g
Protein 55 g
Karbohydrater 88 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Elsker du fiskepinner? Prøv hjemmelagde fiskepinner i wrap servert med mango og rømmedressing. En frisk variant av retten alle kjenner til! 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. egg
  • 1 dl hvetemel
  • 1,5 dl panko brødkrum
  • 800 g torskefilet
  • 1 stk. mango
  • 0,5 stk. agurk
  • 2 stk. hjertesalat
  • 8 stk. hvetetortilla

Rømmedressing:

  • 2 dl lettrømme
  • 1 ss sitronsaft
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 735 kcal
Fett 17 g
Protein 55 g
Karbohydrater 88 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Har du tørt brød liggende på kjøkkenbenken? Lag brødrasp ved å steke brødet i ovnen på 120° i ca. 20 minutter. Bruk et rivjern til å raspe det tørre brødet, og vipps så har du hjemmelaget brødrasp!

Fiskepinner i wrap

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Sprøtt og godt – slik nailer du panering og fritering

Sprøtt utenpå, mørt og juicy inni – skal du imponere eller trenger noe skikkelig kosemat, er det vel ingenting bedre enn en frityrstekt godbit? MatPrat-kokkene Anette og Cecilie gir deg de tipsene du trenger for å fikse teknikkene fritering og panering som en proff, og du kommer til å få lyst på noe du kanskje ikke har hørt om før – nemlig de japanske fristelsene tonkatsu og katsudon.

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12109, server:MP-PRD-WEB13 21.11.2024 07:24:20