Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Fylt brød med tacokjøttdeig

Fylt brød med tacokjøttdeig

Ingredienser

porsjoner
  • 200 g kjøttdeig eller karbonadedeig
  • 1 ss tacokrydder
  • 1 dl vann
  • 200 g revet ost
  • 2 stk. finhakka grønn chili
  • 1 ss nøytral olje eller smør til steking

Deig:

  • 520 g hvetemel
  • 2 ts tørrgjær
  • 1 ts salt
  • 1 ts sukker
  • 3,5 dl vann
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Deilige pannestekte brød fylt med tacokjøttdeig, smelta ost og litt grønn chili for å holde det litt hot. Dette er også perfekt å lage, hvis du har rester fra tacomiddagen.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 200 g kjøttdeig eller karbonadedeig
  • 1 ss tacokrydder
  • 1 dl vann
  • 200 g revet ost
  • 2 stk. finhakka grønn chili
  • 1 ss nøytral olje eller smør til steking

Deig:

  • 520 g hvetemel
  • 2 ts tørrgjær
  • 1 ts salt
  • 1 ts sukker
  • 3,5 dl vann

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Fylt brød med tacokjøttdeig

Er du kanskje på jakt etter flere tips til å bruke opp tacorestene dine?  Eller skulle du gjerne hatt noen gode tips til digge dipper eller salsaer du kan servere til brødene? 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    version:11.21.1.10494, server:MP-PRD-WEB11 27.07.2024 14:22:30