Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Glutenfrie pizzasnurrer

Glutenfrie pizzasnurrer

Ingredienser

porsjoner

Du får ca. 14 pizzasnurrer av en porsjon av denne deigen.

  • 150 g smør
  • 6 dl melk
  • 1 pk tørrgjær
  • 1,5 ss fiberhusk
  • 250 g jyttemel
  • 500 g semper mix
  • 2 ts salt
  • 1 ss sukker
  • 1 ts bakepulver
  • 1 stk. egg til pensling

Fyll:

  • 1 boks pizzasaus (200 gram)
  • 150 g kokt skinke eller kalkunpålegg
  • 300 g revet ost
  • 1 ts pizzakrydder eventuelt oregano, paprikapulver og/eller hvitløkspulver.
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 5937 kcal
Fett 226 g
Protein 172 g
Karbohydrater 651 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (4)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Glutenfrie pizzasnurrer fylt med ost og skinke er perfekt både som turmat, i matpakken, til skoleavslutningen eller barnebursdagen. Nam!

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Du får ca. 14 pizzasnurrer av en porsjon av denne deigen.

  • 150 g smør
  • 6 dl melk
  • 1 pk tørrgjær
  • 1,5 ss fiberhusk
  • 250 g jyttemel
  • 500 g semper mix
  • 2 ts salt
  • 1 ss sukker
  • 1 ts bakepulver
  • 1 stk. egg til pensling

Fyll:

  • 1 boks pizzasaus (200 gram)
  • 150 g kokt skinke eller kalkunpålegg
  • 300 g revet ost
  • 1 ts pizzakrydder eventuelt oregano, paprikapulver og/eller hvitløkspulver.
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 5937 kcal
Fett 226 g
Protein 172 g
Karbohydrater 651 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Varier gjerne fyllet med andre ting du liker å ha på pizza f. eks paprika i terninger, finhakket løk, stekt kjøttdeig, pepperoni med mer.
Snurrene kan godt fryses. Ta dem opp noen timer før de skal spises, og gi dem et lite opphold i varm stekeovn for å lune dem. Pizzasnurrene er utmerket turmat. Ta dem eventuelt med frosne. De tiner raskt, og kan varmes på bålet.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12109, server:MP-PRD-WEB12 21.11.2024 07:28:43