Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Smakfulle og saftige kyllinglår er herlig å grille! Server med en frisk og god salat med blomkål og squash og en kremet dressing. For en enda raskere variant kan du bruke ferdig grillede kyllinglår, som du bare varmer lett på grillen.
I stedet for å bruke steketermometer er det enklere å stikke en kniv inn ved lårbenet for å se om kjøttsaften som siver ut er klar. Kyllinglår bør være gjennomstekt, så hvis kjøttsaften er rødlig bør lårene steke litt mer.
Spar tid med ferdigstekte kyllinglår! Krydre gjerne litt ekstra, eller pensle med en god grillolje. Legg kyllinglår på grillen på indirekte varme i 10-15 minutter, snu underveis.
Server kyllinglårene med blomkål og -squashsalaten og sennepsdressingen. Topp med grovhakkede hasselnøtter.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.