Brødsmulesti
Av 1 porsjon deig får du 2 brød som stekes i 1-litersform.
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Har du rester av havregrøt? Grøt i brøddeigen gjør brødet saftig og godt. Lag ferskt brød til helgefrokosten, eller til matpakka i hverdagen.
Nystekt brød med smør og ost er alltid en vinner.
Oppskriften er laget i samarbeid med Opplysningskontoret for brød og korn.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.