Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Hverdagsgryte

Gryterett med kjøttdeig

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g kjøttdeig eller karbonadedeig
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 0,5 stk. purre
  • 1 båt hvitløk
  • 5 stk. gulrot
  • 1 stk. tomat
  • 2,5 dl kjøtt- eller grønnsakbuljong (utblandet)
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (3)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Denne gryten er en favoritt i vårt unge testpanel med spesialister i alderen 6-10 år.  Finrevne gulrøtter gir både smak og farge, og kan være en fin måte å lokke de minste til å spise mer grønnsaker.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g kjøttdeig eller karbonadedeig
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 0,5 stk. purre
  • 1 båt hvitløk
  • 5 stk. gulrot
  • 1 stk. tomat
  • 2,5 dl kjøtt- eller grønnsakbuljong (utblandet)
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server gjerne gryten med kokte poteter, potetmos eller ris.

Vurder oppskriften

 

Kommentarer

  • huskdette@icloud.com

    Jeg anbefaler at du krydrer retten en del med feks gurkemeie, paprika og salt! Og kanskje steke grønnsakene før du koker det

  • Emilie Borge Olsen

    Syntes ikke den smakte noe godt i det hele tatt..

For å skrive en kommentar må du være logget inn.

Flere yummy ideer til deg!

Andre ting du kanskje synes er interessant

version:11.21.1.13293, server:MP-PRD-WEB11 28.02.2025 13:19:33 handleliste stengt