Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Hjemmelagde fiskepinner med råkost og potetmos

Hjemmelagde fiskepinner

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g torskefilet , uten skinn og bein
  • 8 ss hvetemel
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 stk. egg
  • 1 dl griljermel eller brødrasp
  • 3 ss margarin til steking

Råkostsalat:

  • 4 stk. revet gulrot
  • 2 stk. appelsin , skåret i skinnfrie appelsinbåter
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 475 kcal
Fett 14 g
Protein 35 g
Karbohydrater 48 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Fiskepinner lager du enkelt selv! Velg den fisken du og barna liker best og bruk gjerne hjemmelaget brødrasp. Det gir en ekstra sprø, fin skorpe på fisken.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g torskefilet , uten skinn og bein
  • 8 ss hvetemel
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 stk. egg
  • 1 dl griljermel eller brødrasp
  • 3 ss margarin til steking

Råkostsalat:

  • 4 stk. revet gulrot
  • 2 stk. appelsin , skåret i skinnfrie appelsinbåter
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 475 kcal
Fett 14 g
Protein 35 g
Karbohydrater 48 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server fiskepinner med råkost og potetmos eller kokte poteter. Remulade smaker også godt til.

Til variasjon kan du gjerne ha litt revet sitronskall, ulike krydder og friske urter i melblandingen.

Har du brød som er blitt tørt er det supert å lage eget griljermel.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12510, server:MP-PRD-WEB12 22.12.2024 02:44:24