Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Honningstekte medisterboller med couscous

Honningstekte medisterboller med couscous

Ingredienser

porsjoner

Couscous:

  • 2,5 dl vann
  • 1 stk. kjøttbuljongterning
  • 1 ts margarin
  • 120 g tørket frukt i små biter
  • 1 stk. hel kanel
  • 2,5 dl couscous
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 655 kcal
Fett 37 g
Protein 24 g
Karbohydrater 54 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Honning, tørket frukt og kanel gir medisterbollene et både herlig julesmak og et eksotisk preg, og med couscous som følge føres tankene raskt til Nord-Afrika.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Couscous:

  • 2,5 dl vann
  • 1 stk. kjøttbuljongterning
  • 1 ts margarin
  • 120 g tørket frukt i små biter
  • 1 stk. hel kanel
  • 2,5 dl couscous
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 655 kcal
Fett 37 g
Protein 24 g
Karbohydrater 54 g

Slik gjør du

Du trenger: Medisterfarse, margarin, honning, couscous, vann, kjøttbuljongterning, tørket frukt i småbiter og hel kanel.

 

trinn du kan merke av
Honningstekte medisterboller med couscous
Honningstekte-medisterboller-med-couscous-194551-12
Honningstekte medisterboller med couscous

Medisterbollene er ferdig stekt, saftige og gylne. Couscousen er luftig og klar til servering.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12276, server:MP-PRD-WEB11 03.12.2024 18:26:05