Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Innbakt pizza

Innbakt pizza

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. ferdig pizzadeig (rå), langpanne
  • 6 skiver spekeskinke
  • 2 stk. tomat i skiver
  • 1 stk. mozzarella i skiver
  • 0,25 potte frisk basilikum
  • 6 ss pizzasaus
  • 1 stk. egg til pensling
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 337 kcal
Fett 10 g
Protein 18 g
Karbohydrater 43 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Innbakt pizza fylt med tomat, mozzarella, spekeskinke og urter kommer til å bli en hit i matpakka for både store og små. De er like gode kalde som varme og kan fint fryses og tas opp igjen.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. ferdig pizzadeig (rå), langpanne
  • 6 skiver spekeskinke
  • 2 stk. tomat i skiver
  • 1 stk. mozzarella i skiver
  • 0,25 potte frisk basilikum
  • 6 ss pizzasaus
  • 1 stk. egg til pensling
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 337 kcal
Fett 10 g
Protein 18 g
Karbohydrater 43 g

Slik gjør du

  1. Rull ut pizzadeigen, del den i seks firkanter (hvis du lager 6 porsjoner).
  2. Legg spekeskinke, tomat, mozzarella, basilikum og pizzasaus på hver firkant.
  3. Brett inn sidene og klem sammen skjøten på langs. Brett inn kantene og klem skjøten lett sammen. 
  4. Legg de over på et bakepapirkledd stekebrett og pensle dem med egg.
  5. Sett brettet midt i stekeovn på 225 grader i ca. 10 minutter, eller til de har fått en fin, gyllen farge.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12109, server:MP-PRD-WEB13 21.11.2024 07:24:30