Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kyllingspyd med couscoussalat

Kyllingspyd med couscoussalat

Ingredienser

porsjoner

Kyllingspyd:

  • 600 g kyllingfilet
  • 1 ss olivenolje til pensling
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 1 stk. sitron

Couscoussalat:

  • 3 dl grønnsakbuljong (utblandet) eller hønsebuljong
  • 1 ss smør
  • 3 dl couscous
  • 1 bunt vårløk
  • 1 bunt frisk grønn asparges
  • 2 stk. snackpaprika (spiss paprika)
  • 1 potte bladpersille
  • 1 ss olivenolje

Dipp:

  • 4 ss søt chilisaus
  • 1 ss soyasaus
  • 1 ss honning
  • 1 ss harissa (kan sløyfes)
  • saften av 1 stk. lime
  • 2 ss hakket frisk koriander
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 529 kcal
Fett 13 g
Protein 46 g
Karbohydrater 54 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Grillede kyllingspyd er et must til sommeren og disse serveres med en herlig couscoussalat som tilbehør. Med en digg dipp til så blir nok alle mer enn fornøyde.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Kyllingspyd:

  • 600 g kyllingfilet
  • 1 ss olivenolje til pensling
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 1 stk. sitron

Couscoussalat:

  • 3 dl grønnsakbuljong (utblandet) eller hønsebuljong
  • 1 ss smør
  • 3 dl couscous
  • 1 bunt vårløk
  • 1 bunt frisk grønn asparges
  • 2 stk. snackpaprika (spiss paprika)
  • 1 potte bladpersille
  • 1 ss olivenolje

Dipp:

  • 4 ss søt chilisaus
  • 1 ss soyasaus
  • 1 ss honning
  • 1 ss harissa (kan sløyfes)
  • saften av 1 stk. lime
  • 2 ss hakket frisk koriander

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning og smak!

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.10875, server:MP-PRD-WEB14 14.08.2024 19:24:37