Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Karbonade med grønnsakstuing

Karbonade med grønnsakstuing

Ingredienser

4  porsjoner
  • 1 pose stekepoteter à 450 g
  • 1 pose hvit saus
  • 1 pk frossen lapskausblanding à 800 g
  • 0,5 ts malt muskat
  • 600 g ferdigstekt karbonade
  • 2 ss margarin til steking
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 553 kcal
Fett 28 g
Protein 26 g
Karbohydrater 49 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Veien til ett annet menneskes hjerte kan så absolutt være kort ved hjelp av en lettlaget middag med karbonader. Riktig så godt er det når man har grønnsaksstuing og poteter til.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

4  porsjoner
  • 1 pose stekepoteter à 450 g
  • 1 pose hvit saus
  • 1 pk frossen lapskausblanding à 800 g
  • 0,5 ts malt muskat
  • 600 g ferdigstekt karbonade
  • 2 ss margarin til steking
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 553 kcal
Fett 28 g
Protein 26 g
Karbohydrater 49 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Hvis du har rester av ferdigkokte poter, kan du lage dine egne stekepoteter. Del dem i terninger og stek dem i en varm panne med margarin eller olje. Dryss eventuelt på det krydderet du liker.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12428, server:MP-PRD-WEB15 15.12.2024 03:00:11