Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Koteletter med soppstuing

Koteletter med soppstuing

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. kotelett av svin
  • 1 ss nøytral olje
  • 1 ss smør
  • 2 båter hvitløk
  • 2 kvister frisk timian

Honningglaserte gulrøtter:

  • 400 g gulrot
  • 1 ss smør
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 1 ss honning

Soppstuing:

  • 200 g sopp f.eks. aroma, kantarell eller sjampinjong
  • 2 stk. sjalottløk
  • 2 båter hvitløk
  • 1 ts finhakket frisk gressløk
  • 1 ss smør
  • 1 ts frisk timian
  • 2 dl kremfløte
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Koteletter av svin er en enkel og god hverdagsmiddag, og smaker kjempegodt sammen med kremet soppstuing og honningglaserte gulrøtter. Bruk gjerne en miks av høstens deilige sopp.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. kotelett av svin
  • 1 ss nøytral olje
  • 1 ss smør
  • 2 båter hvitløk
  • 2 kvister frisk timian

Honningglaserte gulrøtter:

  • 400 g gulrot
  • 1 ss smør
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 1 ss honning

Soppstuing:

  • 200 g sopp f.eks. aroma, kantarell eller sjampinjong
  • 2 stk. sjalottløk
  • 2 båter hvitløk
  • 1 ts finhakket frisk gressløk
  • 1 ss smør
  • 1 ts frisk timian
  • 2 dl kremfløte
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Legg soppstuing på tallerkner, sammen med saftig kotelett og honningglaserte gulrøtter. 

Koteletter med soppstuing

Vurder oppskriften

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:11.21.1.13132, server:MP-PRD-WEB13 19.02.2025 04:40:27 handleliste stengt