Koteletter med soppstuing

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Koteletter av svin er en enkel og god hverdagsmiddag, og smaker kjempegodt sammen med kremet soppstuing og honningglaserte gulrøtter. Bruk gjerne en miks av høstens deilige sopp.

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. kotelett av svin
  • 1 ss nøytral olje
  • 1 ss smør
  • 2 båter hvitløk
  • 2 kvister frisk timian

Honningglaserte gulrøtter:

  • 400 g gulrot
  • 1 ss smør
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 1 ss honning

Soppstuing:

  • 200 g sopp f.eks. aroma, kantarell eller sjampinjong
  • 2 stk. sjalottløk
  • 2 båter hvitløk
  • 1 ts finhakket frisk gressløk
  • 1 ss smør
  • 1 ts frisk timian
  • 2 dl kremfløte
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper

Slik gjør du

Legg soppstuing på tallerkner, sammen med saftig kotelett og honningglaserte gulrøtter. 

bar