Koteletter med soppstuing
- Tid
- 40–60 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Koteletter av svin er en enkel og god hverdagsmiddag, og smaker kjempegodt sammen med kremet soppstuing og honningglaserte gulrøtter. Bruk gjerne en miks av høstens deilige sopp.
Ingredienser
porsjoner
-
2 stk. kotelett av svin -
1 ss nøytral olje -
1 ss smør -
2 båter hvitløk -
2 kvister frisk timian
Honningglaserte gulrøtter:
-
400 g gulrot -
1 ss smør -
0,5 ts salt -
0,5 ts kvernet pepper -
1 ss honning
Soppstuing:
-
200 g sopp f.eks. aroma, kantarell eller sjampinjong -
2 stk. sjalottløk -
2 båter hvitløk -
1 ts finhakket frisk gressløk -
1 ss smør -
1 ts frisk timian -
2 dl kremfløte -
0,5 ts salt -
0,5 ts kvernet pepper
Slik gjør du
Legg soppstuing på tallerkner, sammen med saftig kotelett og honningglaserte gulrøtter.