Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kyllingpai

Kyllingpai med spinat

Ingredienser

porsjoner

Paibunn:

  • 150 g smør
  • 200 g hvetemel
  • ca. 2 ss vann

Fyll:

  • 2 stk. kyllingfilet
  • 1 stk. løk
  • 200 g frisk spinat
  • 2 ss margarin til steking
  • 5 stk. egg
  • 3 dl melk
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 10 stk. kalamataoliven
  • 100 g revet hvitost , mozzarella eller smakfull ost
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Tid for pai! En pai med kylling, spinat og oliven er kjempegodt til hverdagsmiddag, i matpakken, når du skal ha gjester eller som en rett på tapasbordet. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Paibunn:

  • 150 g smør
  • 200 g hvetemel
  • ca. 2 ss vann

Fyll:

  • 2 stk. kyllingfilet
  • 1 stk. løk
  • 200 g frisk spinat
  • 2 ss margarin til steking
  • 5 stk. egg
  • 3 dl melk
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 10 stk. kalamataoliven
  • 100 g revet hvitost , mozzarella eller smakfull ost
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Legg et ark aluminiumfolie over paien dersom den får for mye farge før eggeblandingen har stivnet.

Vurder oppskriften

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.13351, server:MP-PRD-WEB14 09.03.2025 11:36:02 handleliste stengt