Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kyllingsalat med pasta alternativ 1

Kyllingsalat med pasta

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. kylling lårfilet , eventuelt kyllingfilet eller rester av grillet kylling
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 2 ss margarin eller olje til steking

Pastasalat:

  • 250 g pastaskjell
  • 1 pk cherrytomat
  • 0,5 stk. rødløk
  • 2 stk. vårløk
  • 1 pk ruccula (á 65 g)
  • 0,5 glass kalamataoliven (á 370 g)
  • 1 pk ristede pinjekjerner (á 50 g)
  • 1 stk. fersk mozzarella
  • 1 pk ertespirer , eventuelt andre spirer
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 676 kcal
Fett 36 g
Protein 34 g
Karbohydrater 52 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Pastasalat med kylling er noe alle liker! Lag den til middag på en helt vanlig hverdag, en helg du får gjester eller ta den med når du skal fikse noe godt til  sommeravslutningen. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. kylling lårfilet , eventuelt kyllingfilet eller rester av grillet kylling
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 2 ss margarin eller olje til steking

Pastasalat:

  • 250 g pastaskjell
  • 1 pk cherrytomat
  • 0,5 stk. rødløk
  • 2 stk. vårløk
  • 1 pk ruccula (á 65 g)
  • 0,5 glass kalamataoliven (á 370 g)
  • 1 pk ristede pinjekjerner (á 50 g)
  • 1 stk. fersk mozzarella
  • 1 pk ertespirer , eventuelt andre spirer
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 676 kcal
Fett 36 g
Protein 34 g
Karbohydrater 52 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server gjerne godt brød og en rømmedressing med basilikum, eller andre friske urter til salaten. 

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Episode 22 - Salater du får dilla på

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB14 22.11.2024 00:50:45