Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Lettsaltet torsk med grønnkål og byggris

Lettsaltet torsk med grønnkål og byggris

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g lettsaltet torsk

Byggris med mandler:

  • 200 g byggris
  • 100 g grovhakkede mandler

Stekt grønnkål:

  • 200 g grønnkål , vasket og grovhakket
  • 3 ss olivenolje
  • saften av 0,5 stk. sitron
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Når du trenger snarlaget mat kan denne retten med grønnkål, byggris og et lite dryss grovhakkede mandler være midt i blinken. På kort tid har du altså mat som er smakfull som bare rakkern.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g lettsaltet torsk

Byggris med mandler:

  • 200 g byggris
  • 100 g grovhakkede mandler

Stekt grønnkål:

  • 200 g grønnkål , vasket og grovhakket
  • 3 ss olivenolje
  • saften av 0,5 stk. sitron
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Fiskens trekketid (koketid) avhenger av størrelse på fiskestykkene men den beste indikasjonen på at fisken er ferdig er at den akkurat begynner flaker seg.

Server den lettsaltede torsk med stekt grønnkål toppet med byggris og grovhakkede mandler. Ringle over med god olivenolje før servering.

Vurder oppskriften

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.13980, server:MP-PRD-WEB15 01.05.2025 04:47:32 handleliste stengt