Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Ovnsbakt torsk med varm soppsalat

Ovnsbakt torsk med varm soppsalat

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g torskefilet
  • 500 g aromasopp eller sjampinjong
  • 1 stk. løk
  • 2 ss margarin
  • 1 ss hakket frisk timian
  • 0,5 dl pinjekjerner
  • 0,5 dl kapers
  • 2 ss balsamicoeddik
  • 65 g ruccula
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 2729 kcal
Fett 12 g
Protein 260 g
Karbohydrater 338 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Den aller enkleste måten å tilberede fersk torskefilet på, er å bake den i ovnen. Kjapt og godt – og det gir deg hendene fri til å lage et deilig tilbehør. Denne middagen har du på bordet på under en halv time.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g torskefilet
  • 500 g aromasopp eller sjampinjong
  • 1 stk. løk
  • 2 ss margarin
  • 1 ss hakket frisk timian
  • 0,5 dl pinjekjerner
  • 0,5 dl kapers
  • 2 ss balsamicoeddik
  • 65 g ruccula
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 2729 kcal
Fett 12 g
Protein 260 g
Karbohydrater 338 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Ris eller poteter er godt til.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12510, server:MP-PRD-WEB14 21.12.2024 18:46:30