Hopp til hovedinnhold
matprat logo
One pot gryte med kalkun

One pot med kalkun

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g rester av rester av kalkun , eventuelt fersk kalkunfilet
  • 4 dl arborioris (risottoris) , eventuelt basmati
  • 1 stk. løk
  • 2 båter hvitløk
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 0,5 ts røkt paprikapulver
  • 1 ts gurkemeie
  • 0,25 ts malt kanel
  • 1 boks kokosmelk (á 400 g)
  • ca. 8 dl hønsebuljong (vann og terninger) eller kyllingkraft
  • 2 stk. gulrot
  • 0,5 stk. grønn squash
  • 1 ts revet frisk ingefær
  • 0,25 potte frisk koriander
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 761 kcal
Fett 28 g
Protein 46 g
Karbohydrater 76 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Alt i en gryte! En såkalt one pot er superenkel hverdagsmat. Her en variant med ris, kokosmelk, krydderier og rester av kalkun. En kalkungryte hele familien vil like!

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g rester av rester av kalkun , eventuelt fersk kalkunfilet
  • 4 dl arborioris (risottoris) , eventuelt basmati
  • 1 stk. løk
  • 2 båter hvitløk
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 0,5 ts røkt paprikapulver
  • 1 ts gurkemeie
  • 0,25 ts malt kanel
  • 1 boks kokosmelk (á 400 g)
  • ca. 8 dl hønsebuljong (vann og terninger) eller kyllingkraft
  • 2 stk. gulrot
  • 0,5 stk. grønn squash
  • 1 ts revet frisk ingefær
  • 0,25 potte frisk koriander
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 761 kcal
Fett 28 g
Protein 46 g
Karbohydrater 76 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server kalkungryten med frisk koriander og eventuelt godt brød. 

 One pot gryte med kalkun

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB11 23.11.2024 15:49:11