Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Ostesmørbrød med spekeskinke og ananas

Ostesmørbrød med spekeskinke og ananas

Ingredienser

porsjoner
  • 16 skiver spekeskinke
  • 8 skiver brød
  • 8 stk. tynne ringer frisk ananas eller hermetisk
  • 16 skiver hvitost
  • 0,5 stk. purre i ringer
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 2266 kcal
Fett 18 g
Protein 47 g
Karbohydrater 452 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Noe av det enkleste du kan lage når du er fysen på noe varmt og godt. Ostesmørbrød kan varieres med det meste, her har vi brukt spekeskinke, men salami er også et godt alternativ.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 16 skiver spekeskinke
  • 8 skiver brød
  • 8 stk. tynne ringer frisk ananas eller hermetisk
  • 16 skiver hvitost
  • 0,5 stk. purre i ringer
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 2266 kcal
Fett 18 g
Protein 47 g
Karbohydrater 452 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Bruker du hermetisk ananas, del gjerne ringene i to på tvers slik at de blir tynne og fine.
Bytter du ut ananas og purre med tomat og basilikum, får du en italiensk vri!

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB11 26.11.2024 14:24:24