Oppskrifter
Middagstips
Matlaging
Samfunn
Kosthold
Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Elsker du pannekaker, men synes det tar for lang tid å steke dem? Sleng hele røra i stekeovnen, da vel! Vi lover at denne fluffy ovnspannekaken toppet med bacon og blåbær får bein å gå på i det øyeblikket du setter den på bordet!
Forvarm stekeovnen til 225 °C.
Denne oppskriften har fått 4.8 av 5 stjerner.
Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.
Denne oppskriften har fått 4.7 av 5 stjerner.
Denne oppskriften har fått 4.6 av 5 stjerner.
Denne oppskriften har fått 4.9 av 5 stjerner.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
Veldig god! Blandet inn skogsbær i røren istede for å ha det på toppen og ble veldig bra. Rester ble skjært i skiver og stekt i smør noe som nesten gjorde denne enda bedre. Passet veldig bra til lønnesirup!
Eg sliter med att kantane heve seg og blir svidd, stor ildfast form og lage 2 porsjoner. Midten blir ikkje ferdigstekt pga må ta ut for kantane blir heilt svidd. Noko tips?😅
Hei, Catharina! Ovnspannekaken kan godt bli skikkelig godt stekt i kantene, men selvfølgelig ikke brent. Du kan kan prøve å legge over litt bakepapir eller aluminiumsfolie, eller sette formen litt lavere i ovnen. Lykke til, hilsen Cecilie, MatPrat
For å skrive en kommentar må du være logget inn.
Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.
Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.
Denne oppskriften har fått 4.3 av 5 stjerner.