Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pasta med ratatouille

Pasta med ratatouille

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g tagliatelle eller annen pasta

Ratatouille:

  • 2 stk. rødløk
  • 2 stk. aubergine
  • 2 stk. grønn squash
  • 6 stk. tomat
  • 2 stk. rød paprika
  • 4 båter hvitløk
  • 0,5 potte frisk basilikum
  • 3 ss olivenolje
  • 1 ts tørket timian
  • 1 boks hakkede tomater
  • saft og finrevet skall av 0,5 stk. sitron
  • 0,5 ss sukker
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 525 kcal
Fett 7 g
Protein 17 g
Karbohydrater 86 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Det tar litt tid å lage en ordentlig ratatouille, men når duften av hvitløk, urter og grønnsaker brer seg i huset vet du at det var vel anvendt tid. Nykokt pasta med ratatouille er en nydelig vegetarisk middag som de aller fleste vi like.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g tagliatelle eller annen pasta

Ratatouille:

  • 2 stk. rødløk
  • 2 stk. aubergine
  • 2 stk. grønn squash
  • 6 stk. tomat
  • 2 stk. rød paprika
  • 4 båter hvitløk
  • 0,5 potte frisk basilikum
  • 3 ss olivenolje
  • 1 ts tørket timian
  • 1 boks hakkede tomater
  • saft og finrevet skall av 0,5 stk. sitron
  • 0,5 ss sukker
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 525 kcal
Fett 7 g
Protein 17 g
Karbohydrater 86 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Ratatoille er nydelig som fyll i lasagne, og kan brukes som topping på pizza. Den kan også spises kald.

Dryss gjerne revet parmesan eller annen ost over retten ved servering.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12510, server:MP-PRD-WEB14 21.12.2024 18:15:50