Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pannekaketårn med kjøttsaus

Pannekaketårn med kjøttsaus

Ingredienser

porsjoner

Kjøttsaus:

  • 1 stk. løk
  • 1 ss nøytral olje
  • 300 g kjøttdeig
  • 2 ss tomatpuré
  • 1 båt hvitløk
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 ts tørket oregano
  • 1 dl vann

Pannekakerøre:

  • 2 dl hvetemel
  • 6 dl melk
  • 0,5 ts salt
  • 3 stk. egg
  • 2 ss margarin til steking

Hvit saus:

  • 4 dl melk
  • 2 ss hvetemel
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 3 dl revet hvitost
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 585 kcal
Fett 30 g
Protein 41 g
Karbohydrater 34 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Barn elsker pannekaker! Denne oppskiften passer til både voksne og barn, i tillegg er den lett for barna å være med på å lage. Har du stekt for mange pannekaker en dag er dette en fin måte å bruke rester av pannekaker til å lage en rask hverdagsmiddag.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Kjøttsaus:

  • 1 stk. løk
  • 1 ss nøytral olje
  • 300 g kjøttdeig
  • 2 ss tomatpuré
  • 1 båt hvitløk
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 ts tørket oregano
  • 1 dl vann

Pannekakerøre:

  • 2 dl hvetemel
  • 6 dl melk
  • 0,5 ts salt
  • 3 stk. egg
  • 2 ss margarin til steking

Hvit saus:

  • 4 dl melk
  • 2 ss hvetemel
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 3 dl revet hvitost
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 585 kcal
Fett 30 g
Protein 41 g
Karbohydrater 34 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12320, server:MP-PRD-WEB12 12.12.2024 03:54:10