Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Patatas bravas

Patatas bravas

Ingredienser

4  porsjoner

Poteter:

  • 1 kg potet
  • 3 ss olivenolje
  • 1 ts røkt paprikapulver
  • 1 ts flaksalt

Spicy tomatsaus:

  • 1 stk. løk
  • 3 båter hvitløk
  • 1 ss nøytral olje
  • 1 ss tomatpuré
  • 1 ts røkt paprikapulver
  • 0,25 ts kajennepepper
  • 0,5 ts chiliflakes
  • 2 bokser hakkede tomater (á 390 g)
  • 1 ts sukker
  • 1 ts balsamicoeddik
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Har du cravings på skikkelig sprø og myke poteter? Da er patatas braves midt i blinken! Spanske tapaspoteter er knasende sprø på utsiden og fløyelsmyke på innsiden. Server patatas bravas til tapas eller som en snack med tomatsaus og aïoli.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

4  porsjoner

Poteter:

  • 1 kg potet
  • 3 ss olivenolje
  • 1 ts røkt paprikapulver
  • 1 ts flaksalt

Spicy tomatsaus:

  • 1 stk. løk
  • 3 båter hvitløk
  • 1 ss nøytral olje
  • 1 ss tomatpuré
  • 1 ts røkt paprikapulver
  • 0,25 ts kajennepepper
  • 0,5 ts chiliflakes
  • 2 bokser hakkede tomater (á 390 g)
  • 1 ts sukker
  • 1 ts balsamicoeddik
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server patatas bravas til tapas, eller spis som en snack med aïoli.

Patatas bravas

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Klar for fotball-EM? Dette serverer du til kampen

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB13 23.07.2024 14:23:27