Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pigs in a blanket

Pigs in a blanket

Ingredienser

1  porsjoner

1 porsjon gir ca. 40 små pølser i frakk.

  • 1 stk. ferdig pizzadeig (rå), langpanne
  • 1 ts dijonsennep (kan sløyfes)
  • 2 pk smårettpølse (á 200 g)
  • 1 stk. egg til pensling

"Everything bagel" krydderblanding:

  • 1 ss valmuefrø
  • 0,5 ss sesamfrø
  • 0,5 stk. svarte sesamfrø
  • 1 ts hvitløkspulver
  • 1 ts løkpulver
  • 0,5 ts flaksalt

Rømmedipp:

  • 2 dl lettrømme
  • 2 ss sriracha (asiatisk chilisaus)
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Pigs in a blanket - eller små, innbakte pølser toppet med en "everything bagel" krydderblanding. Perfekt som snacks til barna eller som en appetizer til gjestene.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

1  porsjoner

1 porsjon gir ca. 40 små pølser i frakk.

  • 1 stk. ferdig pizzadeig (rå), langpanne
  • 1 ts dijonsennep (kan sløyfes)
  • 2 pk smårettpølse (á 200 g)
  • 1 stk. egg til pensling

"Everything bagel" krydderblanding:

  • 1 ss valmuefrø
  • 0,5 ss sesamfrø
  • 0,5 stk. svarte sesamfrø
  • 1 ts hvitløkspulver
  • 1 ts løkpulver
  • 0,5 ts flaksalt

Rømmedipp:

  • 2 dl lettrømme
  • 2 ss sriracha (asiatisk chilisaus)

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server de små pølsene med dippsausen.

Pigs in a blanket

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB14 16.07.2024 14:57:51