Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pizzasnurrer med skinke og pesto

Pizzasnurrer med skinke og pesto

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. ferdig pizzadeig (rå), langpanne (á 550 g)
  • ca. 0,5 glass pesto (á 190 g)
  • 200 g revet mozzarella , eventuelt annen hvit ost
  • 100 g naturell kalkunpålegg eller kyllingpålegg
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 209 kcal
Fett 9 g
Protein 11 g
Karbohydrater 21 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Raske pizzasnurrer med kylling- eller kalkunskinke og pesto! Perfekt i matpakken når du har lyst på noe ekstra godt.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. ferdig pizzadeig (rå), langpanne (á 550 g)
  • ca. 0,5 glass pesto (á 190 g)
  • 200 g revet mozzarella , eventuelt annen hvit ost
  • 100 g naturell kalkunpålegg eller kyllingpålegg
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 209 kcal
Fett 9 g
Protein 11 g
Karbohydrater 21 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server pizzasnurrene som kveldssnacks, til en salat eller når du skal ha noe ekstra godt i matpakken. Frys gjerne pizzasnurrene og ta dem opp på morgenen, da har de rukket å tine til lunsj. 

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB13 21.11.2024 15:25:39