Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pytt-i-panne med grønnsaker

Pytt-i-panne med grønnsaker

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g frisk sjampinjong
  • 800 g potet
  • 2 stk. gulrot
  • 200 g sellerirot
  • 200 g kålrot
  • 2 stk. løk
  • 3 ss rapsolje
  • 1 ts salt (gjerne urtesalt)
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 4 stk. stekt eller posjert egg
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (3)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Hverdagsmat med rester fra grønnsaksskuffen! Vi fant både sopp, rotselleri og kålrot, hva finner du? Bruk det du har, topp med et stekt egg eller to, og server med sylteagurk og rødbete. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g frisk sjampinjong
  • 800 g potet
  • 2 stk. gulrot
  • 200 g sellerirot
  • 200 g kålrot
  • 2 stk. løk
  • 3 ss rapsolje
  • 1 ts salt (gjerne urtesalt)
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 4 stk. stekt eller posjert egg
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Ønsker å gjøre retten helt vegansk, kan du sløyfe eggene.

Dryss raust med hakket persille over før servering. Fordel på tallerkener og topp med et stekt egg. Server gjerne med sylteagurker eller syltede rødbeter. Mange vil også ha ketchup eller en god sennep til.

Vurder oppskriften

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:11.21.1.13858, server:MP-PRD-WEB14 14.04.2025 23:20:34 handleliste stengt