Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Hverdagsmat med rester fra grønnsaksskuffen! Vi fant både sopp, rotselleri og kålrot, hva finner du? Bruk det du har, topp med et stekt egg eller to, og server med sylteagurk og rødbete.
Ønsker å gjøre retten helt vegansk, kan du sløyfe eggene.
Dryss raust med hakket persille over før servering. Fordel på tallerkener og topp med et stekt egg. Server gjerne med sylteagurker eller syltede rødbeter. Mange vil også ha ketchup eller en god sennep til.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.