Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pytt i panne med pinnekjøtt

Pytt i panne med pinnekjøtt

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g rester av ferdigdampet pinnekjøtt
  • 1 stk. løk
  • 1 stk. gulrot
  • 1 stk. paprika
  • 2 båter hvitløk
  • 0,5 stk. purre
  • 100 g kokte poteter
  • 2 ss rapsolje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 4 stk. egg
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Pytt i panne er en perfekt måte å bruke opp rester på. Her kan du bruke stort sett alt av kjøttrester og grønnsaksrester. Perfekt som lunsj eller i matpakka.  

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g rester av ferdigdampet pinnekjøtt
  • 1 stk. løk
  • 1 stk. gulrot
  • 1 stk. paprika
  • 2 båter hvitløk
  • 0,5 stk. purre
  • 100 g kokte poteter
  • 2 ss rapsolje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 4 stk. egg

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Her er det bare og bruke fantasien, stort sett alt av grønnsaker er godt i en pytt i panne. Man kan også ha fløte i den på slutten så den blir kremet.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.10494, server:MP-PRD-WEB15 27.07.2024 14:23:07