Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pytt i panne ribberester med Kaja og Christopher

Pytt i panne med ribberester

Ingredienser

4  porsjoner
  • 800 g stekt ribbe
  • 6 stk. gulrot
  • 600 g kålrot
  • 600 g hodekål
  • 3 stk. løk
  • 1 stk. purre
  • 2 stk. hvitløk
  • 100 g smør
  • 3 dl kaffe
  • 5 dl oksekraft
  • 2 dl rødvinseddik

Røsti:

  • 1 kg bakepotet
  • 1 stk. sjalottløk
  • 1 ss frisk salvie
  • 1 ss frisk timian
  • 2 ss nøytral olje

Til servering:

  • 4 stk. egg
  • 2 ss finhakket frisk persille
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 1564 kcal
Fett 105 g
Protein 67 g
Karbohydrater 78 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Pytt i panne er en super rett for å bruke opp rester! Her har vi en varianter med ribberester, servert med knasende gode røstipoteter og stekte egg! 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

4  porsjoner
  • 800 g stekt ribbe
  • 6 stk. gulrot
  • 600 g kålrot
  • 600 g hodekål
  • 3 stk. løk
  • 1 stk. purre
  • 2 stk. hvitløk
  • 100 g smør
  • 3 dl kaffe
  • 5 dl oksekraft
  • 2 dl rødvinseddik

Røsti:

  • 1 kg bakepotet
  • 1 stk. sjalottløk
  • 1 ss frisk salvie
  • 1 ss frisk timian
  • 2 ss nøytral olje

Til servering:

  • 4 stk. egg
  • 2 ss finhakket frisk persille
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 1564 kcal
Fett 105 g
Protein 67 g
Karbohydrater 78 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Pytt i panne ribberester med Kaja og Christopher

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12320, server:MP-PRD-WEB14 13.12.2024 13:06:16