Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Quesadilla på primus

Quesadilla på primus

Ingredienser

4  porsjoner
  • 4 stk. tortillalefse
  • 200 g kjøttdeig , stekt og krydret med tacokrydder
  • 4 ss hermetiske maiskorn
  • 200 g revet ost
  • 4 stk. finhakket vårløk
  • 4 ss lettrømme
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 385 kcal
Fett 22 g
Protein 27 g
Karbohydrater 20 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Quesadilla er super turmat som kan lages i utallige smaksvarianter. Her har du en variant fylt med ferdigstekt kjøttdeig, deilig ost og mais. Perfekt når du har rester fra tacomiddagen og skal ut på tur!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

4  porsjoner
  • 4 stk. tortillalefse
  • 200 g kjøttdeig , stekt og krydret med tacokrydder
  • 4 ss hermetiske maiskorn
  • 200 g revet ost
  • 4 stk. finhakket vårløk
  • 4 ss lettrømme
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 385 kcal
Fett 22 g
Protein 27 g
Karbohydrater 20 g

Slik gjør du

  1. Fordel stekt kjøttdeig, mais, revet ost og vårløk på den ene halvdelen av hver tortillaen. Brett over den andre halvdelen.
  2. Fyr opp primusen til middels varme. Stek quesadillaene i en tørr stekepanne til osten er smeltet og lefsene er sprø og gylne på begge sider. Pass på at det ikke blir for varmt underveis.

Server med en klatt rømme og gjerne litt ekstra vårløk.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Turmat i kulda

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB12 22.11.2024 10:32:02