Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Queso fresco

Queso fresco

Ingredienser

1  porsjoner

Gir ca. 400 g ferskost

  • 5 dl helmelk
  • 5 dl kulturmelk , tjukkmelk eller kefir
  • 1 ss hvitvinseddik
  • 1 ts limesaft
  • 1 ts salt
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 568 kcal
Fett 31 g
Protein 35 g
Karbohydrater 38 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Queso fresco er en smuldrete og mild meksikansk ferskost. Denne hjemmelagde osten er enkel å lage, og helt perfekt til å smuldre over tacos og tacoretter. Server nylagd eller oppbevar i en tett og ren boks i kjøleskapet opptil en ukes tid, så har du til tacofesten gjennom hele uka!

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

1  porsjoner

Gir ca. 400 g ferskost

  • 5 dl helmelk
  • 5 dl kulturmelk , tjukkmelk eller kefir
  • 1 ss hvitvinseddik
  • 1 ts limesaft
  • 1 ts salt
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 568 kcal
Fett 31 g
Protein 35 g
Karbohydrater 38 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Osten er perfekt å bruke som topping på nachos eller til å sette frem på tacobordet

Nachos i form

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Fem grep for å uppe tacoen

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB15 26.11.2024 07:52:32