Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Reinsdyrskav med lun kålsalat

Reinsdyrskav med lun kålsalat

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g reinsdyrskav
  • 2 ss margarin
  • 1 bit tommelstor frisk ingefær
  • 1 stk. grønn chili
  • 2 ss soyasaus
  • 2 ss honning

Kålsalat:

  • 2 poser boil-in-bag ris ( velg gjerne fullkornsris )
  • 0,5 stk. rød spisskål eller rødkål
  • 350 g gulrot
  • 0,5 bunt vårløk
  • 1 ss margarin eller smør
  • 0,5 potte frisk basilikum
  • 0,5 pose pinjekjerner a 70g
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 0,5 beger lettrømme
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 599 kcal
Fett 23 g
Protein 28 g
Karbohydrater 66 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Heilnorsk reinsdyrskav med asiatisk touch! Det er utrolig hvor godt reinsdyrkjøtt smaker sammen med hvitløk, ingefær, honning og soya.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g reinsdyrskav
  • 2 ss margarin
  • 1 bit tommelstor frisk ingefær
  • 1 stk. grønn chili
  • 2 ss soyasaus
  • 2 ss honning

Kålsalat:

  • 2 poser boil-in-bag ris ( velg gjerne fullkornsris )
  • 0,5 stk. rød spisskål eller rødkål
  • 350 g gulrot
  • 0,5 bunt vårløk
  • 1 ss margarin eller smør
  • 0,5 potte frisk basilikum
  • 0,5 pose pinjekjerner a 70g
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 0,5 beger lettrømme
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 599 kcal
Fett 23 g
Protein 28 g
Karbohydrater 66 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning og smak!

Ønsker du å servere retten mer dekorativt; bruk de ytterste bladene på spisskålen som en serveringsskål - og anrett den lune salaten pent i «skålene».

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB11 25.11.2024 12:03:04