Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Å bake fisk på en på grovt salt gjør den ekstra saftig, og er en enkel og flott måte å lykkes. Ørret egner seg utmerket til å tilberedes på denne måten.
Server den saltbakte ørreten med en vinaigrettedressing, rømme og kokte poteter.
De aller fleste fiskefileter med skinn kan bakes på denne måten. Det er også supert å bake hele fileter, og krydre på ulike måter - prøv for eksempel med grovknuste senneps- og korianderfrøsammen med salt og pepper.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.