Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Seibiff med gulrot og løk

Seibiff med gulrot og løk

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g potet
  • 2 stk. løk
  • 1 ss margarin til steking
  • 4 stk. gulrot
  • 2 ss smør
  • 30 g kapers ( ca. 1/2 glass )
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 0,5 potte frisk basilikum
  • 800 g seifilet
  • 1 dl hvetemel
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 ss margarin til steking
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Sei er en klassisk hverdagshelt – en fisk som ikke skal undervurderes.  Den er lett å tilberede og har så mye smak!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g potet
  • 2 stk. løk
  • 1 ss margarin til steking
  • 4 stk. gulrot
  • 2 ss smør
  • 30 g kapers ( ca. 1/2 glass )
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 0,5 potte frisk basilikum
  • 800 g seifilet
  • 1 dl hvetemel
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 ss margarin til steking
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Vurder oppskriften

 

Kommentarer

  • knut hervig

    Det må da være feil at man skal begynne med gulroten ETTER at man har stekt fisken! Den blir jo da kald mens gulrøttene kokes.....De bør kokes mens du steker fisken.

    • Ann-Christin Bru

      Hei Knut! Du har ett veldig godt poeng der. Vi hold faktisk akkurat på å jobbe med denne oppskriften og har nå endret på fremgangsmåten. Mvh. Ann-Christin, MatPrat

For å skrive en kommentar må du være logget inn.

Flere yummy ideer til deg!

Andre ting du kanskje synes er interessant

version:11.21.1.13651, server:MP-PRD-WEB13 05.04.2025 21:02:43 handleliste stengt