Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Skinkepai - alternativ 1

Skinkepai

Ingredienser

4  porsjoner
  • 1 stk. ferdig paideig

Paifyll:

  • 100 g brokkoli
  • 100 g strimlet kokt skinke
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 0,25 stk. purre i strimler
  • 4 stk. egg
  • 2 dl melk eller fløte
  • 1,5 dl revet hvitost
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (34)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Det finnes nesten ingen grenser for hva du kan ha i en pai. Denne paien med skinke og brokkoli er på plass på middagsbordet på under en time.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

4  porsjoner
  • 1 stk. ferdig paideig

Paifyll:

  • 100 g brokkoli
  • 100 g strimlet kokt skinke
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 0,25 stk. purre i strimler
  • 4 stk. egg
  • 2 dl melk eller fløte
  • 1,5 dl revet hvitost
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Slik gjør du

Forvarm stekeovnen til 200 °C.

trinn du kan merke av

Server paien nystekt eller lun, gjerne med en god, frisk salat ved siden av.

Har du ikke akkurat de ingrediensene som står her, kan du ha nesten hva som helst i en pai. Pølse- eller kjøttrester i terninger, og masse forskjellige grønnsaker smaker godt. Husk å forvelle harde grønnsaker som løk og brokkoli.

Vi har oppskrift på mange digge paier. Hvilken pai velger du?

Vurder oppskriften

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:11.21.1.13980, server:MP-PRD-WEB13 01.05.2025 08:09:19 handleliste stengt