Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Spinatsuppe med egg

Spinatsuppe med egg

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. egg

Spinatsuppe:

  • 1 stk. løk
  • 1 ss olivenolje
  • 300 g frossen spinat
  • 8 dl vann
  • 2 stk. grønnsakbuljong (terning)
  • 50 g finsnittet purre
  • 1 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 227 kcal
Fett 18 g
Protein 11 g
Karbohydrater 4 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (6)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Det er ikke bare Skipper`n som har godt av spinat. En klassisk spinatsuppe med kokt egg er overraskende godt.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. egg

Spinatsuppe:

  • 1 stk. løk
  • 1 ss olivenolje
  • 300 g frossen spinat
  • 8 dl vann
  • 2 stk. grønnsakbuljong (terning)
  • 50 g finsnittet purre
  • 1 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 227 kcal
Fett 18 g
Protein 11 g
Karbohydrater 4 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Ønsker du å gjøre retten vegansk, kan du bruke et plantebasert alternativ for Creme Fraiche, og sløyfe egg.

Server suppen med egg.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB11 21.11.2024 15:39:32