Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pannestekt sei med risoni

Stekt sei med risoni

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g seifilet
  • 1 ss margarin
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 0,5 stk. sitron

Pestorisoni:

  • 125 g risoni (orzo)
  • 4 ss pesto

Tilbehør:

  • 4 stk. tomat
  • 1 stk. løk
  • 1 båt hvitløk
  • 1 ss olivenolje
  • 1 potte frisk basilikum
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 474 kcal
Fett 20 g
Protein 45 g
Karbohydrater 27 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (3)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Sei er mild og god i smaken, og er ofte en fisk som barna liker. Sammen med pestorisoni og en deilig varm tomatsalat blir det italiensk schwung over seien.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g seifilet
  • 1 ss margarin
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 0,5 stk. sitron

Pestorisoni:

  • 125 g risoni (orzo)
  • 4 ss pesto

Tilbehør:

  • 4 stk. tomat
  • 1 stk. løk
  • 1 båt hvitløk
  • 1 ss olivenolje
  • 1 potte frisk basilikum
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 474 kcal
Fett 20 g
Protein 45 g
Karbohydrater 27 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

5. Bland risoni med pesto og server.

Her kan du bruke annen type hvitfisk som torsk, skrei, brosme eller lange.
Bland gjerne inn litt parmesan i risonien så får du en fyldigere smak.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12320, server:MP-PRD-WEB12 12.12.2024 05:44:56