Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Stikkelsbærsyltetøy på nystekt brød er en fest i munnen! Lag gjerne en stor porsjon og frys ned, så har du nydelig syltetøy i lang tid fremover.
Bruker du grønne, umodne stikkelsbær får du stivt syltetøy uten å bruke syltepulver. I denne oppskriften er det brukt umodne bær. Bruker du modne bær kan du redusere mengde sukker til ca. 600 g per kilo bær.
Tilsett gjerne vanilje, hylleblomst eller andre smakstilsetninger for ekstra smak.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.