Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Tandoorilaks med agurkdressing

Tandoorilaks med agurkdressing

Ingredienser

porsjoner

Tandoorilaks:

  • 600 g laksefilet i skiver
  • 2 ss tandoorikrydder

Agurkdressing:

  • 0,5 stk. agurk
  • 0,25 ts salt
  • 2 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 0,5 ts kvernet pepper

Byggryn:

  • 2 dl byggryn (perlebygg)
  • 0,5 ts salt
  • 6 dl hønsebuljong (utblandet)
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 656 kcal
Fett 42 g
Protein 36 g
Karbohydrater 30 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (5)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Laks med tandoorikrydder løfter fiskemiddagen til en nytt nivå! Krydret og god fisk sammen med frisk og syrlig agurkdressing. Server med byggryn eller couscous, og gjerne en agurksalat til. Perfekt som hverdagsrett eller som en enkel middag når du skal ha gjester.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Tandoorilaks:

  • 600 g laksefilet i skiver
  • 2 ss tandoorikrydder

Agurkdressing:

  • 0,5 stk. agurk
  • 0,25 ts salt
  • 2 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 0,5 ts kvernet pepper

Byggryn:

  • 2 dl byggryn (perlebygg)
  • 0,5 ts salt
  • 6 dl hønsebuljong (utblandet)
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 656 kcal
Fett 42 g
Protein 36 g
Karbohydrater 30 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server tandoorikrydret laks med byggryn og agurkdressing og gjerne en hjemmelaget agurksalat.

Tandorilaks med agurkdressing

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12510, server:MP-PRD-WEB11 21.12.2024 14:12:00