Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Torskeform med ost

Torskeform med ost

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g torskefilet
  • 1 ts salt
  • 1 ss flytende margarin
  • 0,5 ts pepper
  • 3 stk. tomat
  • 1 stk. purre
  • 1,5 dl kremfløte
  • 200 g hvitost
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (8)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Denne enkle formen med torsk, grønnsaker og ost kan du gjerne lage nesten ferdig og sette i kjøleskapet. Førstemann hjem setter fiskeformen i ovnen og setter over potetene.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g torskefilet
  • 1 ts salt
  • 1 ss flytende margarin
  • 0,5 ts pepper
  • 3 stk. tomat
  • 1 stk. purre
  • 1,5 dl kremfløte
  • 200 g hvitost
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server med kokte poteter eller ris.

Det er enkelt å lage fisk i ovnen. Prøv gjerne oppskriften på torsk i form med tomat og oliven også.

Vurder oppskriften

 

Kommentarer

  • Irene Nielsen-Sjo

    Fullstendig bortebom, noe av det værste jeg har spist, og jeg er flink på kjøkkenet. Fløte med tomat fikk fløten til å skille seg, ble en ekkel suppe med ost.

  • Marit Mork

    Skal det være matfløte eller kremfløte? Under ingredienser står det kremfløte og i fremgangsmåten matfløte

    • Cecilie Maske

      Hei, Marit! Du kan bruke både matfløte og kremfløte i retten, men jeg forstår at det er forvirrende at begge deler står. Det blir rettet opp. Hilsen Cecilie, MatPrat

For å skrive en kommentar må du være logget inn.

Flere yummy ideer til deg!

Andre ting du kanskje synes er interessant

version:11.21.1.13598, server:MP-PRD-WEB13 23.03.2025 00:20:41 handleliste stengt