1. Smelt smør, ha i melk og varm blandingen til den er fingervarm, ca. 37°C. Rør ut gjær i blandingen.
2. Ha mel, salt og sukker i en bolle og bland sammen. Visp et egg og bland dette i det tørre sammen med gjærblandingen. Elt deigen godt til den er fast og smidig. Dekk bakebollen med plast og la den heve på et lunt sted i en time.
3. Del deigen i 30 stk. like store emner og rull dem ut til avlange tynne «pølser». Flett to og to «pølser» sammen. Skjøt dem ved å trykke endene godt sammen. Legg brødene på et bakepapirkledd stekebrett
4. Legg et egg i midten av hvert brød og dekk dem til med et klede. Hev brødene på et lunt sted i ca. 30 minutter.
5. Pensle brødene forsiktig med vann og dryss på sesamfrø.
6. Stek dem midt i ovnen ved 225 °C i ca. 15 minutter, eller til de har fått en fin gyllen farge. Avkjøl på ris1. Smelt smør, ha i melk og varm blandingen til den er fingervarm, ca. 37°C. Rør ut gjær i blandingen.
2. Ha mel, salt og sukker i en bolle og bland sammen. Visp et egg og bland dette i det tørre sammen med gjærblandingen. Elt deigen godt til den er fast og smidig. Dekk bakebollen med plast og la den heve på et lunt sted i en time.
3. Del deigen i 30 stk. like store emner og rull dem ut til avlange tynne «pølser». Flett to og to «pølser» sammen. Skjøt dem ved å trykke endene godt sammen. Legg brødene på et bakepapirkledd stekebrett
4. Legg et egg i midten av hvert brød og dekk dem til med et klede. Hev brødene på et lunt sted i ca. 30 minutter.
5. Pensle brødene forsiktig med vann og dryss på sesamfrø.
6. Stek dem midt i ovnen ved 225 °C i ca. 15 minutter, eller til de har fått en fin gyllen farge. Avkjøl på rist.
1. Smelt smør, ha i melk og varm blandingen til den er fingervarm, ca. 37°C. Rør ut gjær i blandingen.
2. Ha mel, salt og sukker i en bolle og bland sammen. Visp et egg og bland dette i det tørre sammen med gjærblandingen. Elt deigen godt til den er fast og smidig. Dekk bakebollen med plast og la den heve på et lunt sted i en time.
3. Del deigen i 30 stk. like store emner og rull dem ut til avlange tynne «pølser». Flett to og to «pølser» sammen. Skjøt dem ved å trykke endene godt sammen. Legg brødene på et bakepapirkledd stekebrett
4. Legg et egg i midten av hvert brød og dekk dem til med et klede. Hev brødene på et lunt sted i ca. 30 minutter.
5. Pensle brødene forsiktig med vann og dryss på sesamfrø.
6. Stek dem midt i ovnen ved 225 °C i ca. 15 minutter, eller til de har fått en fin gyllen farge. Avkjøl på rist.