Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Appelsinfromasj 3

Appelsinfromasj

Ingredienser

porsjoner
  • 7 stk. gelatinplater
  • 3 dl kremfløte
  • saft og skall av 1 stk. appelsin
  • 5 stk. egg
  • 1 dl sukker
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 348 kcal
Fett 24 g
Protein 10 g
Karbohydrater 24 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (6)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Appelsinfromasj er friskt og godt, og nydelig dessert når appelsinene er på sitt beste.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 7 stk. gelatinplater
  • 3 dl kremfløte
  • saft og skall av 1 stk. appelsin
  • 5 stk. egg
  • 1 dl sukker
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 348 kcal
Fett 24 g
Protein 10 g
Karbohydrater 24 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Tips: Husk alltid å temperere eggene før du skal piske eggedosis. La dem gjerne stå på kjøkkenbenken over natta. Da får du fin, stiv eggedosis!
Du kan selvsagt selv bestemme hvilken type bolle, glass eller form du skal servere fromasjen i. Husk bare å ha det klart for deg før du begynner å lage desserten. Når gelatinen er tilsatt må man nemlig jobbe kjapt, og sette den fort i kjøleskapet.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12109, server:MP-PRD-WEB13 21.11.2024 07:21:44