Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Asparges med glasert bacon

Asparges med glasert bacon

Ingredienser

porsjoner
  • 24 stk. frisk grønn asparges
  • 8 skiver bacon
  • 2 ss lønnesirup til pensling
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 197 kcal
Fett 13 g
Protein 10 g
Karbohydrater 9 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Salt, søtt, sprøtt og godt! Herlig, grønn asparges surret med bacon og glasert med lønnesirup. Perfekt som snacks, en rett på et sommerlig tapasbord eller som tilbehør til grillmat.  

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 24 stk. frisk grønn asparges
  • 8 skiver bacon
  • 2 ss lønnesirup til pensling
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 197 kcal
Fett 13 g
Protein 10 g
Karbohydrater 9 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server grillet asparges med glasert bacon som snacks, på et sommerlig tapasbord eller som tilbehør til grillet kjøtt eller fisk. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Rabarbra, asparges og jordbær – sesong for de norske vårfavorittene

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12109, server:MP-PRD-WEB14 21.11.2024 07:24:03