Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Aspargessuppe med kokos og grønn curry

Aspargessuppe med kokos og grønn curry

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. løk
  • 2 båter hvitløk
  • 500 g frisk grønn asparges
  • 2 ss nøytral olje
  • 1 ss grønn curry paste
  • 3 dl kokosmelk
  • 3 dl grønnsakbuljong (utblandet)
  • 2 ss ristede pinjekjerner
  • 0,25 ts chiliflakes
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 280 kcal
Fett 24 g
Protein 6 g
Karbohydrater 7 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Lag en spennende aspargessuppe med masse smak! Server som middag til fire eller som forrett til åtte.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. løk
  • 2 båter hvitløk
  • 500 g frisk grønn asparges
  • 2 ss nøytral olje
  • 1 ss grønn curry paste
  • 3 dl kokosmelk
  • 3 dl grønnsakbuljong (utblandet)
  • 2 ss ristede pinjekjerner
  • 0,25 ts chiliflakes
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 280 kcal
Fett 24 g
Protein 6 g
Karbohydrater 7 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Rabarbra, asparges og jordbær – sesong for de norske vårfavorittene

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12510, server:MP-PRD-WEB14 26.12.2024 19:19:16