Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Baguette med biff og chimichurri

Baguette med biff og chimichurri

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g biff av ytrefilet storfe
  • 2 ss nøytral olje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 2 stk. baguette , delt i to
  • 125 g kremost naturell
  • 2 stk. bifftomat i fine skiver

Chimichurri saus:

  • 25 g hakket flatbladet frisk persille
  • 2 ss hakket frisk oregano
  • 2 ss hakket frisk koriander
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts nykvernet pepper
  • 2 ss rødvinseddik
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 dl olivenolje
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 894 kcal
Fett 45 g
Protein 49 g
Karbohydrater 68 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Biff med chimichurri, servert i baguette. Super nytemat! Norsk biffkjøtt spicet opp med chimichurri, en urtedressing fra Argentina. En liten matreise!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g biff av ytrefilet storfe
  • 2 ss nøytral olje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 2 stk. baguette , delt i to
  • 125 g kremost naturell
  • 2 stk. bifftomat i fine skiver

Chimichurri saus:

  • 25 g hakket flatbladet frisk persille
  • 2 ss hakket frisk oregano
  • 2 ss hakket frisk koriander
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts nykvernet pepper
  • 2 ss rødvinseddik
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 dl olivenolje
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 894 kcal
Fett 45 g
Protein 49 g
Karbohydrater 68 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Lag gjerne sausen en stund i forveien slik at smakene får satt seg, da blir den ekstra god.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12510, server:MP-PRD-WEB12 26.12.2024 22:41:39