Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Balsamicosyltet sjalottløk

Balsamicosyltet sjalottløk

Ingredienser

10  porsjoner
  • 1,5 kg sjalottløk
  • 1 l hvitvinseddik
  • 1,5 dl olivenolje
  • 6 dl vann
  • 140 g sukker (gjerne blanding mellom brunt og hvitt)
  • 1 ss salt
  • 1 ss sort pepper , grovknust
  • 0,5 potte grovhakket frisk timian
  • 1 stk. rød chili , i tynne skiver
  • 1 dl balsamicoeddik
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 240 kcal
Fett 14 g
Protein 3 g
Karbohydrater 26 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (4)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Sett balsamicosyltet sjalottløk på tapasbordet eller server dem lune til stekt kjøtt. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

10  porsjoner
  • 1,5 kg sjalottløk
  • 1 l hvitvinseddik
  • 1,5 dl olivenolje
  • 6 dl vann
  • 140 g sukker (gjerne blanding mellom brunt og hvitt)
  • 1 ss salt
  • 1 ss sort pepper , grovknust
  • 0,5 potte grovhakket frisk timian
  • 1 stk. rød chili , i tynne skiver
  • 1 dl balsamicoeddik
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 240 kcal
Fett 14 g
Protein 3 g
Karbohydrater 26 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Kan spises med en gang, men blir bedre om de får stå og trekke smak i 3-4 dager. Oppbevar mørkt og kaldt. Holdbar i minst tre måneder.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Tre favoritter du kan sylte nå

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:11.21.1.12276, server:MP-PRD-WEB15 03.12.2024 18:12:19