Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Biryani masala er en krydderblanding som brukes til kylling biryani både i Pakistan og India. Blandingen består av varme og aromatiske kryddere som koriander, spisskummen, kardemomme, stjerneanis og kashmiri chili som gir masse smak til enhver rett.
Bruk aller helst en kaffekvern du ikke skal kverne kaffebønner i da det kan bli rester av krydder i kverna. Vil du bruke noe annet kan du bruke en morter, stavmikser eller en liten foodprosessor.
Kashmiri chili er mild på smak og gir en god aroma til krydderblandingen.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.