Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Braisert lammebog krydret med "Ras el hanout" - en varm krydderblanding med marrokanske smaker. Lammegryten serverer vi med en frisk byggrynsalat og en deilig, avkjølende mynteyoghurt.
"Ras el hanout" er en krydderblanding brukt i det nordafrikanske kjøkken. Krydderblandingen kan variere litt alt etter hvem som selger den, og kan noen ganger bestå av opptil 35 ulike krydder.
Server byggrynsalat og myntedressing til.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.