Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Bruschetta med julepålegg

Bruschetta med julepålegg

Ingredienser

porsjoner
  • 4 skiver brød
  • 2 ss olivenolje
  • 60 g kremost med pepper
  • 8 skiver juleskinke
  • 0,25 potte friske urter eller spirer

Syltet rødløk:

  • 1 stk. rødløk
  • 0,75 dl vann
  • 0,5 dl sukker
  • 0,25 dl eplecidereddik
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Lag deilige bruschetta med juleskinke som en fin, liten kveldsrett, eller som en av flere tapasretter i jula. Syltet rødløk er friskt og deilig topping. Bytt gjerne ut juleskinka med sylte eller lammerull, det blir like godt! 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 skiver brød
  • 2 ss olivenolje
  • 60 g kremost med pepper
  • 8 skiver juleskinke
  • 0,25 potte friske urter eller spirer

Syltet rødløk:

  • 1 stk. rødløk
  • 0,75 dl vann
  • 0,5 dl sukker
  • 0,25 dl eplecidereddik
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Oppbevar gjerne syltet rødløk på glass med lokk.

Bruschetta med julepålegg

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB13 16.07.2024 13:05:51